Beplanting

Net zoals bij grondwerken is bij beplanting een goede bemesting noodzakelijk. Daarom zorgen we ervoor dat de goede grond bovenaan komt te liggen en de slechte grond verder naar onder in de bodem wordt verwerkt. Zo zal plantengroei niet stilvallen.

Tijdens dit proces maken we gebruik van molmmest, een hele duurzame soort mest met een neutrale pH en het hoogste droge stofgehalte. We zijn bekend met alle plantengroepen die we in uw tuin gebruiken en zijn dus op de hoogte van de noden van elke plant aanwezig in uw tuin.

Ook hier is detail troef. Een voorbeeld hiervan zijn de steunen voor haagplanten. Deze worden gebouwd op de effectieve hoogte die de planten uiteindelijk zullen zijn en niet enkel ter ondersteuning van de jonge planten. Wij gaan dus steeds dat extra stapje verder.

Ook achteraf kan u rekenen op de expertise en vaardigheden van ons team. De snoeiwerken van uw tuin worden steeds tijdig en vakkundig gedaan en alles met grote precisie. We voeren het snoeiwerk van uw tuin uit tot in de puntjes of, tot in de takjes in dit geval.

Indien u uw tuin graag wat meer karakter meegeeft, kunnen we volwassen planten gebruiken in de aanleg van uw tuin. Deze volwassen planten kweken wij zelf in onze boomkwekerij.