Grondwerken

Bij grondwerken is het belangrijk om een goede basis te hebben. We zorgen er dan ook voor dat er een duurzame structuur aanwezig is om zo een goede basis te bieden voor het grondwerk. We halen de goede vruchtbare grond naar boven en verwerken de slechtere grond verder naar onder in de boden. Op deze manier zal plantengroei in de toekomst niet stilvallen doordat ze op harde grondlagen komen.

Omdat kwaliteit één van onze maatstaven is, wordt er steeds goede organische mest gebruikt van topkwaliteit. We kiezen daarom voor molmmest. Een compostsoort uit turf, groencompost en champignonmest. Deze molmmest heeft ook een neutrale pH en het hoogste droge stofgehalte, waardoor ze het meest duurzaam is en dus een hele goede basis vormt voor uw grondwerken.

Indien u dat wenst doen wij ook een grondanalyse. Deze bodemanalyse geeft de voorraad van voornaamste grondstoffen voor planten weer die in de grond aanwezig zijn. Op basis daarvan kan de bemesting worden bijgestuurd.

Indien u graag wilt weten op welke manier wij u van dienst kunnen zijn voor uw grondwerken, aarzel niet en neem zeker contact op!