BEPLANTING

Home | Diensten | Beplanting

Hulp bij de beplanting van uw tuin in omgeving Sint-Niklaas

Tuinaanleg Alain Van Broeck zorgt voor de beplanting van uw tuin in omgeving Sint-Niklaas. Net zoals bij grondwerken is bij beplanting een goede bemesting noodzakelijk. Daarom zorgen wij ervoor dat de goede grond bovenaan komt te liggen en de slechte grond verder naar onder in de bodem wordt verwerkt. Zo zal de plantengroei niet stilvallen.

Een goede beplanting voor uw tuin in omgeving Sint-Niklaas dankzij een efficiƫnte bemesting

Tijdens de beplanting van uw tuin in de buurt van Sint-Niklaas, maken wij gebruik van molmmest. Dat is een duurzame soort mest met een neutrale pH-waarde en het hoogste droge stofgehalte. Als tuinaanleggers zijn wij bekend met alle plantengroepen die wij gebruiken en zijn dus op de hoogte van de noden van elke plant in uw tuin. Zo kunt u erop rekenen dat wij ervoor zorgen dat haagplanten een goede steun krijgen op de hoogte die de planten uiteindelijk zullen bereiken. Wij denken niet enkel aan de jonge plant, maar denken dus meteen een stapje verder aan een duurzame oplossing. Als u uw tuin graag wat meer karakter geeft, kunnen wij volwassen planten gebruiken in de totale aanleg van uw tuin. Alle onze planten kweken wij zelf in onze boomkwekerij.

Informeer naar onze diensten

Ook na de aanleg en beplanting van uw tuin in Sint-Niklaas kunt u rekenen op de expertise en vaardigheden van ons team. Zo voeren wij het snoeiwerk van uw tuin uit tot in de puntjes of in dit geval, tot in de takjes. Informeer dus snel naar al onze diensten door te bellen naar 0476889655, te mailen naar info@alainvanbroeck.be of door het online contactformulier in te vullen.

Alain Van Broeck