Boomkwekerij

Home | Diensten | Boomkwekerij

Boomkwekerij in Sint-Niklaas

De boomkwekerij van tuinaanleg Alain Van Broeck in Sint-Niklaas beschikt over talloze planten en bomen. Als specialist in het aanleggen van tuinen en terrassen proberen wij telkens de mooiste planten uit te kiezen. Een nieuwe tuin hoeft er namelijk niet per se ook uit te zien als een pas aangelegde tuin, maar straalt direct levendigheid uit.

Karaktervolle planten uit onze boomkwekerij in Sint-Niklaas

Omdat sommige mensen graag hun nieuwe tuin al wat karakter en volwassenheid meegeven, zorgen wij ervoor dat klanten kunnen kiezen uit een ruime collectie karaktervolle oudere planten van ons tuinaanlegbedrijf. Onze boomkwekerij in Sint-Niklaas is twee hectaren groot waar diverse planten tussen de tien en dertig jaar oud groeien. Met deze planten kunt u uw tuin onmiddellijk net iets meer karakter geven. Bent u nog niet overtuigd? Kijk zeker eens naar onze vorige realisaties zodat u weet wat u kunt verwachten.

Vraag onze hulp voor uw tuin

Maak gerust een afspraak en kom eens langs in de boomkwekerij van Tuinaanleg Alain Van Broeck in Sint-Niklaas als u uw tuin van bij het begin wat meer authenticiteit of karakter wilt geven. Dan bekijken wij samen hoe wij voorzien van beplanting. Bel naar 0476889655, mail naar info@alainvanbroeck.be of vul het online contactformulier in als u ons wilt bereiken.

Alain Van Broeck