GRONDWERKEN

Home | Diensten | Grondwerken

Grondwerken laten uitvoeren in omgeving Sint-Niklaas

Wilt u grondwerken laten uitvoeren in de buurt van Sint-Niklaas? Het team van Tuinaanleg Alain Van Broeck helpt u met veel plezier om de basis te leggen voor een goede grond. Wij zorgen voor een duurzame structuur door goede vruchtbare grond naar boven te brengen en verwerken de slechtere grond verder naar onder in de bodem. Op die manier zal de plantengroei in de toekomst niet stilvallen.

Wij zorgen voor kwalitatieve grondwerken in omgeving Sint-Niklaas

Omdat kwaliteit een van de maatstaven van ons tuinaanlegbedrijf is, gebruiken wij steeds goede organische mest van topkwaliteit wanneer wij grondwerken uitvoeren in omgeving Sint-Niklaas. Wij kiezen vaak voor molmmest. Dat is een compostsoort uit turf, groencompost en champignonmest. Die molmmest heeft een neutrale pH-waarde en een hoog droog stofgehalte, waardoor de mest zeer duurzaam is en dus een hele goede basis vormt voor uw grondwerken. Als u dat wenst, doen wij ook een grondanalyse zodat wij op de hoogte zijn van welke grondstoffen voor planten zich in de bodem bevinden. Daardoor kunnen wij onze bemesting aanpassen.

Neem contact op met ons

Tuinaanleg Alain Van Broeck in Sint-Niklaas is niet alleen gespecialiseerd in grondwerken, maar ook in het beplanten van tuinen en betegelen van terrassen. Neem contact op met ons als u interesse heeft in een van onze diensten. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0476889655, te mailen naar info@alainvanbroeck.be of door het online contactformulier in te vullen. Bekijk ook onze eerdere realisaties om te ontdekken wat u van ons kunt verwachten.

Alain Van Broeck