KUNSTGRAS & GRASZODEN

Home | Diensten | Kunstgras & graszoden

Kunstgras laten aanleggen in Sint-Niklaas

Als u interesse heeft om kunstgras of graszoden te laten aanleggen, kunt u terecht bij Tuinaanleg Alain Van Broeck in Sint-Niklaas. Als tuinspecialist helpen wij u met veel plezier om van uw tuin een echt pareltje te maken. Bij ons staat uw keuze centraal. Zo kunt u kiezen welke soort graszoden- of matten u wilt aanleggen in uw tuin in de omgeving van Sint-Niklaas. Wij zorgen voor de plaatsing en afwerking van uw grasperk.

Waarom kunstgras of graszoden laten aanleggen in uw tuin in omgeving Sint-Niklaas

Er zijn diverse redenen waarom u kunstgras of graszoden zou aanleggen in uw tuin in omgeving Sint-Niklaas. Onze medewerkers bespreken dan ook graag met u welke oplossing het meest geschikt is voor uw tuin. U krijgt bij ons op voorhand een vrijblijvende offerte zodat u exact weet wat u kunt verwachten. Hieronder geven wij u alvast enkele redenen mee om te kiezen voor graszoden of kunstgras:

  • Uw tuin is gelegen in een schaduwrijke omgeving
  • U hoeft geen gras meer te maaien
  • Kunstgras is een ideale oplossing voor een stadstuin
  • Gewoon, omdat u dat wilt

Informeer naar onze diensten

Bij Tuinaanleg Alain Van Broeck kunt u terecht voor al uw tuinoplossingen. Naast het aanleggen van kunstgras of graszoden, voeren wij ook andere taken uit in uw tuin in Sint-Niklaas. Zo kunnen wij voor u een afsluiting plaatsen of een terras betegelen. Ook voor grondwerken of grotere totaalprojecten kunt u contact opnemen met ons. Bel naar 0476889655, mail naar info@alainvanbroeck.be of vul het online contactformulier in als u interesse heeft in onze diensten.

Alain Van Broeck