OVER
ALAIN VAN BROECK

Home | Over Alain Van Broeck

EEN KLEIN VAST TEAM MET VEEL ERVARING

Als zaakvoerder ben ik sinds 1 juli 1991 actief in de tuinaanleg. Met 25 jaar ervaring achter de rug kan u dus op een heel pak kennis en expertise rekenen. Ons team bestaat uit mezelf en 3 vaste medewerkers die elk gespecialiseerd zijn in een ander onderdeel van tuinaanleg, samen vormen we een goed draaiend complementair team.

Ik vind het belangrijk om als zaakvoerder ook zelf deel uit te maken van mijn team en met hen ter plaatse te zijn. Hiervoor kan er ook rechtstreeks gecommuniceerd worden, zodat eventuele opmerkingen of aanpassingen onmiddellijk besproken kunnen worden.

UW PARTNER VOOR AL UW BUITENWERK

U kan bij tuinaanleg Alain Van Broeck terecht voor alles van buitenwerk. We nemen alles met plezier aan en doen ook alles zelf, er wordt niets uitbesteed. We hebben de nodige krachten en expertise inhouse en alles is in eigen beheer van begin tot einde, geen gerommel dus met tussenpersonen of uitbestedingen.

Ook voor uw plan kunnen wij zorgen. Indien u een plan van een andere aannemers of architect heeft, kan u hier zeker ook bij ons mee terecht. Dan bekijken we samen en hoe er tot een mooi resultaat gekomen kan worden.

PERSOONLIJK CONTACT, ZONDER OMWEGEN

Als klant wil u goed weten met wie u in zee gaat om uw tuinaaleg te verzorgen. U volgt dan natuurlijk graag alles op de voet zodat u nauw betrokken blijft bij het aanleggen van uw tuin. Bij Alain Van Broeck staat persoonlijk contact centraal.
Een offerte aanvragen kan geheel vrijblijvend, wij nemen nadien contact op met u voor een meer uitgebreid gesprek. Met deze manier van werken vezekeren we ons ervan dat we van in het begin garant staan voor een kwaliteitsvolle service.

KWALITEITSVOL TUINAANLEG, MET OOG VOOR DETAIL

Samen met mijn team vind ik het enorm belangrijk dat alles tot in het detail is afgewerkt. U zal er in de toekomst veel tijd doorbrengen en wij geloven dat u pas ten volle kan genieten van uw nieuwe tuin indien alles mooi is afgewerkt en u dus geen zorgen meer heeft over kleine details.  Alles wordt tot in de puntjes verzorgd en nagekeken zodat uw tuin eruit ziet zoals u voor ogen had, of zelf beter! Zo kunnen we bijvoorbeeld zorgen dat uw nieuwe tuin onmiddellijk een volwassen look heeft door het integreren van planten van oudere leeftijd.  Deze volwassen bomen en planten kweken we met dit doel in onze boomkwekerij.

Alain Van Broeck