Tuin aanleggen met betegeling in Sint-Niklaas

Home | Tuin aanleggen met betegeling Sint-Niklaas

COMPACT, ERVAREN TEAM

AFWERKING TOT IN DE PUNTJES

KWALITATIEVE SERVICE

Denkt u eraan uw tuin te laten aanleggen met betegeling door een expert uit Sint-Niklaas? Dan is Alain Van Broeck dé partner die u zoekt. U kunt bij ons terecht voor het betegelen van uw terras, oprit, paden en nog veel meer. Kortom, voor alles qua betegelen, zit u bij ons op de juiste plaats.

Laat uw tuin aanleggen met betegeling door ons

De tegels van uw tuin zijn een echte eyecatcher en dienen dan ook met zorg uitgekozen te worden. Daarom rekent u bij ons niet alleen op het aanleggen van uw tuin met betegeling, maar stellen wij ook graag een tuinontwerp op maat van uw tuin op. Daarbij houden wij rekening met al uw noden en wensen en zorgen wij ervoor dat u de tuin van uw dromen krijgt. Bij de betegeling van uw tuin, hoeft u zich niet tot dezelfde tegel te beperken, u kunt ook verschillende soorten uitkiezen en laten aanleggen. Nog een leuke extra daarbij is dat u direct een offerte voor het aanleggen van uw tuin kunt verwachten, zodat u steeds profiteert van een transparante aanpak.

WILT WETEN OP WELKE MANIER WIJ U VAN DIENST KUNNEN ZIJN?

Vraag een offerte aan

Onze medewerkers geven u advies over het onderhoud van uw terras en tuin, het aanleggen van een tuin met afsluitingen en de flora in uw tuin. Neem dus snel contact op met ons als u interesse heeft in het laten aanleggen van een oprit of een nieuwe betegeling voor uw tuin. Bel naar 0476889655 of vul het online contactformulier in. Bekijk gerust ook al even onze eerdere realisaties, om inspiratie op te doen.

Alain Van Broeck